Da li ste znali da je sanitarni čvor na Petrovaradinskom groblju koštao 60 000 evra?!

0
593

Dok Bora Novaković Solunac proziva aktuelnog gradonačelnika i preti mu anonimnim prijavama, zaboravlja šta se radilo u vreme vlasti njegovih partijskih kolega, pa i njega samog. Zaista je komedija kada Bora Solunac bilo koga proziva za malverzacije, taj isti Bora koji je hapšen zbog malverzacija, danas izigrava poštenjačinu.

U vreme kada je njegov partijski kolega Pavličić bio gradonačelnik sanitarni čvor na Petrovaradinskom groblju je plaćen neverovatnih 60 000 evra!!!

U jesen 2012. godine, kum Bojana Pajtića, Igor Pavličić je smenjen sa mesta gradonačelnika Novog Sada. Pre nego što je smenjen Pavličić je po pisanju domaćih medija uspeo da obezbedi sebi 12 stanova u Novom Sadu a o trošku grada je kupio 6 luksuznih automobila na koje je potrošio 160 000 evra.

Nabrajati sve mahinacije i malverzacije tadašnje gradske vlasti je uzaludan posao. Mogla bi se napisati knjiga. Upravo zato je Pajtićev kum dobio nadimak Rodni, po kultnom britanskom serijalu „Mućke“. Ne samo što je fizički sličan Rodniju, već i što mu je životni stil bio identičan liku iz britanske serije.

Ipak, ostaće upamćeno u istoriji Novog Sada da je sanitarni čvor jednog omanjeg groblja plaćen paprenih 60 000 evra. Ne možemo da kažemo baš da će cela storija ostati zapisana zlatnim slovima, ali suvim zlatom da je rađen taj sanitarni čvor ne bi mogao toliko da košta.