Dinara Drina Dunav: PLjUVANjEM SE NE VRAĆAJU IZGUBLjENI BIRAČI!

0
146

Reagujući na pljuvački tekst Lige socijaldemokrata Vojvodine, iznećemo par činjenica, ali na način koji nam priliči, krajnje dostojanstveno!

„Samoprozvana gospodo“, ukoliko ste pljuvačkim rečnikom na društvenim mrežama i pojedinim portalima želeli da podignete davno izgubljeno biračko telo, molimo Vas da budete bar malo iskreni prema tom istom biračkom telu.

Molimo Vas, podsetite Vaše birače na neke događaje iz 2012. godine! Naravno, ako je ko uopšte preostao posle brojnih afera u kojim ste bili glavni akteri, uključujući i aferu Lešanović, i svakako posle gaženja svih programskih načela i principa zarad sklapanja interesnih koalicija na principu ličnog ćara šačice odabranih!

Podsetite glasače, možda ih zanima, na primer, činjenica da je taj isti Tomislav Bokan na koga ste danas tako gadljivi, bio Vaš koalicioni partner u jeku skandala o kupovini glasova. Da, da! I to u vreme kada se još uvek nije ni nazirao ishod sudckog postupka, postupka u kome je Tomislav Bokan trpeo brutalne napade i optužbe, a na kraju kog nije optužen za krivično delo kupovine glasova!

Interesantno, zar ne?

Vi gospodo kako Vam na volju, a mi se Vama nećemo baviti!

Ipak ćemo se radije držati stare izreke, koju je često ponavljao Sveti vladika Nikolaj Velimirović, a izgovorio je Fjodor Mihajlovič Dostojevski: „ Ako si se uputio prema cilju i putem počeo zastajkivati da kamenjem gađaš svakog psa koji laje na tebe, nikad nećeš stići na cilj“.

A mi ka svom cilju, svidelo se to Vama ili ne, idemo sigurnim koracima!

Info služba NPDDD
Novi Sad, 07.02.2020. godine