SAVEZ ZA SRBIJU DA SE PRESTANE KRITI PAD ISPOD CENZUSA NEKAKVIM „BOJKOTOM IZBORA“

0
77

Nakon ocena koje je izneo novosadski ogranak Saveza za Srbiju na račun Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav koji predvodi predsednik Tomislav Bokan, želimo da obavestimo javnost o sledećem:

Za razliku od većine čelnika Saveza za Srbiju protiv kojih se vode brojni krivični postupakci za razne mahinacije i mnogobrojna krivična dela, Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav nikad nije bio čak ni predmet predistražnih radnji, a kamo li bilo kakvog prekršajnog ili krivičnog postupka.

Ovim putem podsećamo javnost da je ne tako davne 2012. godine, u jeku afere optužbi protiv Tomislava Bokana za kupovinu glasova, taj isti Tomislav Bokan bio itekako poželjan koalicioni partner Demokratske stranke u Novom Sadu. Te iste Demokratske stranke koja danas čini okosnicu Saveza za Srbiju. Stoga, vreme je da se prestane s političkim licemerjem. Vreme je da taj isti Savez za Srbiju prizna narodu da su stranke koje ga sačinjavaju u vreme vršenja vlasti do te mere ojadile ovu državu i da skrivanje iza nekakvog „bojkota izbora“ samo predstavlja bacanje prašine u oči i uzaludan pokušaj da se sakrije da su iste daleko ispod izbornog cenzusa!!!

E, to je istina, a istina očigledno zna da zaboli.

A kada je u pitanju Tomislav Bokan, javnost veoma dobro zna, Tomislav Bokan nije osuđen za krivično delo kupovine glasova niti mu je na bilo koji način zabranjeno političko delovalje.

Za svaku buduću zloupotrebu od strane političkih neistomišljenika i pokušaj da se lažnim optužbama vređa ugled Tomislava Bokana bićemo primorani da se obratimo nadležnom sudu. Novac koji tom prilikom sud bude dosudio, biće usmeren u humanitarne svrhe.

Info služba NPDDD
Novi Sad, 05.02.2020. godine