Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav na prestojeće izbore izlazi na zajedničkoj listi sa Srpskom naprednom strankom

0
564

Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav na prestojeće izbore izlazi na zajedničkoj listi sa Srpskom naprednom strankom

Poštovani,

obaveštavamo Vas da su stranački organi Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav doneli odluku o izlasku na predstojeće izbore.

Narodni pokret Dinara-Drina-Dunav je sa Srpskom naprednom strankom, predvođenom predsednikom Aleksandrom Vučićem, sklopio politički dogovor o izlasku na predstojeće izbore na zajedničkoj listi.

Ova odluka je doneta u cilju daljeg razvoja i stvaranja kvalitetnijeg okruženja za život i rad svih stanovnika našeg Grada, a i šire, i to bez obzira na versku, rasnu i nacionalnu pripadnost.

Imajući u vidu da je dalji razvoj Srbije kao i zaštita nacionalnih i državnih interesa vodilja Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav, pozivamo sve članove i simpatizere Pokreta, prijatelje, roditelje, graditelje, rodoljube, komšije, domaćine, kumove, ratne vojne veterane, invalide rata i sve ljude dobre volje da nam se pridruže i svojom energijom, voljom, željom i snagom duha doprinesu ostvarenju ubedljive pobede na izborima koji su pred nama.

Očekujemo Vas u kancelariji Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav u Novom Sadu, Miroslava Antića broj 8, sprat I, stan broj 3.

Sve informacije o daljim aktivnostima Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav možete dobiti putem telefona broj 021/301 3091 ili lično u kancelariji Pokreta.

Predsednik Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav, Tomislav Bokan

Novi Sad, 03.02.2020. godine

Izvor: NPDDD