Treći svetski rat je počeo, ali Zapad to ne priznaje jer gubi…

0
552

Ruska poslanica Natalija Poklonskaja je na svojoj Fejsbuk stranici objavila sledeće: Nakon još jedne američke intervencije u situaciji na Bliskom Istoku i atentata na generala Solejmanija, pada aviona i raketnog napada iz Irana, mnogi su zabrinuti: Da li nam preti Treći svetski rat? Moraću da vas uznemirim: On je već počeo i traje dugo.

Ovaj rat se sprovodi u obliku lokalnih sukoba – navešću nekoliko:

-„Humanitarna intervencija“ NATO-a protiv Jugoslavije u vidu
bombardovanja i uništavanja suverene države;

-Američka invazija na Irak;

-Gruzijska provokacija u avgustu 2008;

-Masakr sa ID u Siriji;

-Granatiranje i uništavanje Donbasa;

-Snažni fašizam u Ukrajini;

-Raketni napadi na Bliskom Istoku…

I što je najvažnije, sve jači pokušaji SAD-a da putem državnih udara sruše režime u pojedinim zemljama.

Treći svetski rat neće ponoviti događaje dvadesetog veka: neće biti sukobljavanja neprijateljskih snaga u bajonetnom napadu – vremena su se promenila.

Čitave nacije su porobljene na razne načine, sličnije zapletu serije „Igra prestola“ i filma „Predsedničke laži“, gde smo izmanipulisani informativnim nadmetanjem.

Na primer, Majdan 2014. To je takođe deo Trećeg svetskog rata.

Sada ni Tramp, ni drugi “ratnici”, ne treba da bombarduju Iran ili druge zemlje koje su im od interesa. Postoje i druge metode. Na primer, ekonomska blokada ili sankcije. Upravo je to američki predsednik obećao Iranu. Ova metoda je korišćena protiv Rusije, pokušavajući da nam oduzme nezavisnost.

Najgore je što obični ljudi postaju žrtve ovog rata. Oni su sproveli masakr u Siriji ili u Donbasu, i nije im važno što su ljudske sudbine ugrožene, deca osakaćena – uostalom, oni koji žele da vladaju svetom ne brinu za takve sitnice. A ko zna gde će biti sledeća tačka nastavka nove ere “vojnih operacija” …napisala je Natalija Poklonskaja na svojoj Fejsbuk stranici.

 

Webtribune.rs