JP za razvoj planinskog turizma “Stara planina“ uručilo zahvalnice pojedincima i institucijama koji su učestvovali u suzbijanju požara

0
359
e-stock/D. MILENKOVIĆ

Javno preduzeće za razvoj planinskog turizma “Stara planina“ uručilo zahvalnice kompanijama i pojedincima koji su su svojih angažmanom pomogli u suzbijanju požara, razvoju turizma Stare planine, kao i poslovanju ove državne institucije

Skijaška sezona na Staroj planini počela je nedavno, a brojni gosti ove srpske turističke lepotice gotovo i da ne razmišljaju da je do pre samo nekoliko meseci na ovoj planini besneo požar, koji je pretio da uništi čitav ovaj kraj. Ipak, na kraju godine, kada se uglavnom šalju čestitke s lepim željama, ljudi koji vode Javno preduzeće „Stara planina“ rešili su da kažu – HVALA onima koji su pomogli da se pobedi jeziva buktinja.

U okviru dodele svečanih zahvalnica koja je upriličena juče u prostorijama beogradskog ogranka JP za razvoj planinskog turizma “Stara planina“ Knjaževac, istaknuti su pojedinci i institucije, mediji koji su svojim angažmanom posredno i neposredno učestvovali u suzbijanju požara, razvoju turizma Stare planine, kao i poslovanju ove državne institucije.

photo-e-stock-dusan-milenkovic_f

V.D. direktora JP “Stara planina“ Knjaževac, Stefan Krkobabić dodelio je priznanja hrabroj Ani Ilić, vatrogascu iz niškog sektora za vandredne situacije. Milanu Radovanoviću, radio amateru iz Pirota, kao i portalu Telegraf.rs, koji je tih dana gotovo neprekidno izveštavao o situaciji u kriznom području.

U svom obraćanju Stefan Krkobabić se posebno zahvalio svojim dugogodišnjim partnerima i saradnicima bez kojih dosadašnji rad i 21 godina postojanja javnog preduzeća apsolutno ne bi bila moguća. Među 11 laureta su i gospođa Mira Petrović, direktorka JP Pošta Srbije, Milan Lađević, glavni i odgovorni urednik Srpskog Telegrafa i Jordan Vasiljević umetnik i gajdaš iz Knjaževca, kao i Darko Đurović, direktor Saveza proizvođača rakije. Zahvalnice za predan rad i ostvarene rezultate uručene su Milanu Čukiću i Tamari Đukić, predsedniku i članu Skupštine SP RESORT, kao i članovima nadzornog odbora JP „Stara planina“ Knjaževac, Dušanu Tojagiću i Goranu Petroviću.

e-stock/D. MILENKOVIĆ

Telegraf.rs