Novo pojačanje Srpske Lige: Gospodin Zoran Spasić istaknuti srpski spoljnopolitički analitičar

0
665

Danas je u prostorijama Srpske Lige u Novom Sadu održana konferencija za štampu, gde je predstavljeno veliko pojačanje ove stranke Zoran Spasić istaknuti spoljnopolitički analitičar. Javnosti se obratitio predsednik stranke Aleksandar Đurđev, član predsedništva Dejan Nikolić i Zoran Spasić stručnjak za međunarodnu politiku i bezbednost koji će u budućnosti obavljati funkciju potpredsednika stranke.

Na početku konferencije obratio se član predsedništva Dejan Nikolić koji je izjavio,, da Srpska Liga kao bastion konzervativizma u Srbiji, ima veliko zadovoljstvo da pretstavi najnovije pojačanje u svojim redovima gospodin Zoran Spasić analitičar odlučio je da stane rame uz rame sa svima nama iz Srpske Lige.
Zatim se obratitio predsednik Srpske Lige Aleksandar Đurđev.

,, Uvažene kolege novinari hvala što ste došli na našu konferenciju za medije. Pretstavljam Vam novo pojačanje Srpske Lige to je gospodin Zoran Spasić naš istaknuti srpski spoljnopolitički analitičar, ekspert za pitanja nacionalne bezbednosti. To su sve teme kojima se Srpska Liga bavila u proteklo vreme. A gospodin Spasić će biti naše veliko pojačanje i verujem da će mo u narednom periodu imati niz uvaženih studija, analiza i konkretnih predloga kako da unapredimo spoljnoplitičke poteze Republike Srbije i da imamo niz predloga, inicijativa i saveta po pitanju razvoja nacionalne bezbednosti u Republici Srbiji. Meni je veliko zadovoljstvo i čast što se to dešava baš danas. Kako se bliži kraj godine, zahuktava se politička atmosfera u Republici Srbiji, i verujem da će gospodin Spasić biti aktivan i da će nam pružiti značajnu pomoć,, ističe predsednik Srpske Lige Aleksandar Đurđev.

Gospodin Spasić budući vršilac funkcije potpredsednika ističe,, da je podršku Srpskoj Ligi dao zato što je Srpska Liga najdoslednija konzervativna stranka u Srbiji, da je srpski konzervatizam naš odgovor na izazove. A to je borba za porodicu, slobodu, veru, indentited i crkvu,,. On je u nastavku ističe da Srpska Liga nudi sigurnu ekonomiju i privredu, kao jedina stranka koja je izašla sa parolom,, Kupi srpsko od Srbina,,

Sigurnu nacionalnu bezbednost
Sigurno društvo

I ono što je najvažnije očuvanje nacije, indentiteta i tradicije. A u vremenu koje dolazi, upravo očuvanje ovih vrednosti će biti najpotrebnije.