Desničari osnovali još jedan odbor!

0
241

Milica Stojović izabrana je za predsednika Opštinskog odbora Srpske Desnice u Zemunu.
Na osnovu odluke predsednika Miše Vacića, delegati su jednoglasno izabrali Milicu za predsednika odbora, a ona je ujedno prva dama koja će voditi jedan beogradski odbor Srpske Desnice.
Takođe, izglasani su i potpredsednik Petar Ciganović, sekretar Jasmina Ristić, kao članovi odbora – Milan Đorđević, Ivana Radomirović, Zlatko Rašuo i Luka Veličković.

Milica Stojović se zahvalila okupljenim Zemuncima, na podršci i poverenju, ističući da je jedan od osnovnih razloga zbog kojih je pristupila Srpskoj Desnici ključna tačka programa – a to je negovanje tradicionalne porodice, borba protiv bele kuge, kao i pomoć trudnicama, porodiljama i porodicama sa više dece. “Kao majka četvoro dece mogu slobodno da kažem da su u današnje vreme srpske majke i žene veliki heroji, stubovi svake zdrave porodice u Srbiji. Za Srpsku Desnicu ne postoji druga opcija, osim da našu decu vaspitavaju otac i majka, učeći ih porodičnim vrednostima i našoj slavnoj srpskoj istoriji.” istakla je Stojović, izražavajući uverenje da će Srpska Desnica u bliskoj budućnosti značanoj dopineti političkom nebu Srbije i da će glas za Srpsku Desnicu biti glas svakog patriote koji želi bolju budućnost Srbiji.

Dr Tatjana Jocović je rekla da Savet za zdravlje, porodicu i borbu protiv bele kuge čeka veliki posao, i da će biti potrebna podrška svih članova i simpatizera Srpske Desnice da se sprovede u delo. Dr Jocović, kao majka četvoro dece, i supruga i kćerka palih boraca koji su svoje živote dali za otadžbinu takođe je rekla da će deo njenih aktivnosti, koje ima kao naučni radnik biti usmerene u službu Srpske Desnice, aktivnosti kroz koje ćemo promovisati program jer je upravo u jedinstvenom program istaknuto zalaganje protiv bele kuge, što i jeste jedan od važnih segmenata Saveta kojim ću se dr Jocović baviti. Program Srpske Desnice jeste fizionarski, spreman da postavi zdrave temelje u našem društvu.