Nakon izbora u Medveđi: Srpska Desnica obišla srpske seljake

0
236

Nakon uspešno završenih izbora u Medveđi, na kojim je Srpska Desnica osvojila 6,52%, predsednik Miša Vacić nastavlja sa obilaskom Srbije, razgovarajući sa građanima i na samom terenu identifikujući njihove probleme.

NEMA ODMORA: Vacić nakon izbora obišao srpska gazdinstva (FOTO) 1

Vacić je obišao poljoprivredno gazdinstvo u Čurugu gde se upoznao sa proizvodnim kapacitetima farme, i ponovio da se Srpska Desnica bori za ravnomerni razvoj svakog dela Srbije, i za povećanje poljoprivrednih subvencija, što predstavlja neophodnost za poboljšanje uslova rada srpskg domaćina.

NEMA ODMORA: Vacić nakon izbora obišao srpska gazdinstva (FOTO) 2

 

„Rezultat koji je Srpska Desnica ostvarila u Medveđi ostvaren je zahvaljujući mojoj svakodnevnoj komunikaciji sa meštanima. Obišao sam veliki broj porodica i domaćinstava. Saslušao sve probleme, i zajedno smo se dogovorili da nađemo način da ih prevaziđemo i rešimo. Ljudi su siti praznih priča, žele da vide da se predizborna obećanja ispunjavaju.“ rekao je Vacić, ističući da poljoprivredna domaćinstva, kao što je farma u Čurugu, zaslužuju podršku države i da razvoj srpske ekonomije upravo zavisi od ulaganja u poljoprivredu , koja pored razvoja malih i srednjih preduzeća, kojim se isto posvećuje posebna pažnja, predstavlja bazu za povećanje stope domaće zaposlenosti.

„Od stepena razvijenosti i kvaliteta primarne poljoprivredne proizvodnje i njene prerađivačke industrije, pored kvaliteta prehrambenih proizvoda od kojih velikim delom zavisi zdrava i kvalitetna ishrana građana – zavise i mnogi drugi društveni činioci. Uz sve to, važno je napomenuti da poljoprivreda ima i velike mogućnosti za izvoz. Zbog svega pomenutog, poljoprivredna proizvodnja i prerada njenih proizvoda spadaju u grupu nosilaca dugoročnog ekonomskog rasta i razvoja.“, kazao je Vacić.