Koalicija srpskih partija u Crnoj Gori podržala Srpsku Desnicu na izborima u Medveđi!

0
748

Predstojeći gradski izbori u Medveđi jesu borba za lokalne partijske programe, ali i za potvrdu državnosti Srbije na tom području. Cijeneći kvalitet političkih ponuda, koalicija srpskih partija u Crnoj Gori ‘Srpska lista’ konstatuje da je od ponuđenih najbolji izbor Srpska Desnica.

Koaliciji srpskih partija u Crnoj Gori ‘Srpska lista’ je otadžbinsko uvijek iznad partijskog. Srpstvo i jedinstvo srpskog osjećaja, sudbine i pripadnosti identični su u Beogradu, Banjaluci i Podgorici.

Naglašeno pozivamo sve Srbe porijeklom sa područja današnje Crne Gore, koji u Medveđi žive u značajnom broju, da glasovima za redni broj šest na glasačkom listiću, podrže rodoljubivu i domaćinsku Srbiju.

Koalicija srpskih partija u Crnoj Gori ‘Srpska lista’ očekuje da će izborni rezultat Srpskoj Desnici u Medveđi omogućiti da bude nezaobilazan faktor u formiranju i kontroli nove gradske vlasti. To jeste značajno u vremenu kada se nerijetko pominje mogućnost da najmanje tri opštine iz centralne Srbije, među kojima je i Medveđa, ulaze u nekakvu proameričku paket ponudu za suštinsko formiranje još jedne šiptarske države.

Srpska Desnica uoči gradskih izbora u Medveđi organizuje guslarsko veče, ‘Veče negovanja srpske baštine’. Poznato je da u Medveđi ima puno Srba poreklom iz Crne Gore, Kosova i Metohije i uopšte celokupne srpske baštine.

Medveđa je Srbija! Dogodine u Prizrenu!