U toku su radovi na asfaltiranju ulica na teritoriji MZ „Vidovdansko naselje“

0
1013

Juče su nastavljeni radovi na asfaltiranju ulica na teritoriji Mesne zajednice „Vidovdansko naselje“.

U prethodnom periodu je u ovom delu grada asfaltirano više ulica, a sada je nastavljeno asfaltiranje preostalih šest ulica.

Pored asfalta građanima ovog naselja će u narednom periodu biti rešen i problem sa niskim pritiskom u vodovodnoj mreži – izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Biće izvršena priprema projektne dokumentacije za povećanje kapaciteta vodovoda u ovom delu grada. Takođe, ono što je značajno za stanovnike Klise i Vidovdanskog naselja, počinje izgradnja novog kulturnog centra na prostoru nekadašnje Mesne zajednice „Slana bara“, zatim, a kreće i izvođenje radova na kanalizacionom slivu na potezu Ulice Baje Pivljanina koji samo u prvoj fazi iznose preko 100 miliona dinara, – reči su Miloša Vučevića.

Do sada je završeno asfaltiranje u više ulica na Vidovdanskom naselju, a to su Gazimestanska ulica od Ulice Živojina Ćuluma br. 46, Ulica Milenka Stojkovića do Gazimestanske, Ulica Milenka Stojkovića do Ulice Nikanora Grujića, Ulica Koče Vasiljevića, Svetislava I. Petrovića, Zidarska ulica i Koče Vasiljevića. U toku je asfaltiranje dela Gazimestanske ulice i Ulice Boška Novakovića, a u toku su radovi na saobraćajnj površine  kod škole „Dušan Radović“.

Građani se zahvaljuju radnicimaa JKP „Put“ koji vredno rade.