10. Prvenstvo grada na tvrdoj podlozi u Tenisu Glavom

0
844

Završeno je 10. Prvenstvo grada na tvrdoj podlozi u Tenisu Glavom koje se održalo od 07.08.2019. do 09.08.2019. na Novosadskoj plaži “Štrand”, na terenu ispod mosta.

Učestvovalo je 40 ekipa u četiri kategorije pioniri (do 14 godina), juniori (do 18 godina), seniori, veterani (40+ godina). Za tri dana je odigrano preko 70 mečeva.

Pobednici kod pionira su Jovan Polovina i Nikola Stražmesterov, kod juniora pehar su osvojili Ognjen Muratović i Ognjen Borovnica. U seniorskoj konkurenciji najbolji su bili Bogdan Marojević i Nikola Mitro, treće uzastopno osvojeno Prvenstvo, dok su pobednici u konkurenciji veterana Vukašin Kešelj i Šarenac Stevan.

Za prva tri mesta u svim konkurencijama su obezbeđene i prigodne nagrade kao i pehari i medalje.

Hvala svima koji su učestvovali i podržali ovo Prvenstvo, kao i mnogobrojnoj publici koja je bila da gleda i uživa u čarima ovog autentičnog novosadskog sporta.

Ukoliko vremenske prilike i Dunav dozvole u planu je organizovanje: 33. Prvenstvo Štranda i 22. Memorijalni turnir “Vladimir Francišković” 14.08-18.08.2019.
Za dodatne informacije svi zainteresovani će biti blagovremeno informisani putem online glasila udruženja Tenisa glavom.