Ameri istražuju nepoznate letelice koje su uočene oko njihovih brodova, sumnjaju i na Rusiju i Kinu!

0
157
Foto Youtube

Član američkog Odbora za državnu bezbednost Mark Voker traži da američka mornarica rasvetli prijavljene susrete sa čudnim objektima na moru, koji se kreću u potpunoj suprotnosti sa zakonima fizike — i da se utvrdi predstavljaju li opasnost za nacionalnu bezbednost.

Opsesija „neidentifikovanim letećim objektima“ dobila je konkurenciju pojavom neidentifikovanih supersoničnih objekata na moru.

„Moramo da utvrdimo da li ti objekti predstavljaju opasnost za nacionalnu bezbednost“, ističe Voker.

Izveštaji kapetana američke mornarice koji su videli čudne objekte koji prkose zakonima fizike i kreću se hipersoničnom brzinom, i to bez vidljivih motora, podstakli su američke zvaničnike da zatraže pojašnjenje.

Član odbora za bezbednost Mark Voker napisao je pismo ministru mornarice Ričardu Spenseru, tražeći od njega da dodatno rasvetli — da li je u pitanju napredna ruska ili kineska tehnologija — ili je u pitanju nešto drugo?

„Zabrinuti smo zbog toga, moramo da znamo sa čim se susreće naša mornarica“, izjavio je Voker za „Foks“.

Inače, pre dve godine, američka Vlada je konačno priznala da je svojevremeno pokrenula Napredni program za identifikaciju NLO, koji je, navodno, ukinut.

Međutim, Pentagon je potvrdio da odeljenje i dalje rutinski istražuje NLO, naglašavajući da „neidentifikovano“ — ne podrazumeva automatski — vanzemaljce.

Foto Youtube

Sputnik