Kraljevo podržalo Srpsku desnicu!

0
283
Foto: srpskadesnica.rs

Dana 16.04.2019. u 15 časova u Zamku kulture Vrnjačka Banja otvorena je izložba o ,,Vojvodi Lunetu“.

Izložbu su otvorili generalni sekretar SD Aleksandar Zdravković i Dejan Marjanović član predsedništva SD i predsednik Saveza boračkih organizacija Republike Srbije – Sabor.

Istog dana u 19č u zgradi Skupštine grada Kraljeva, pred više od stotinu kraljevčana, odžana je premijera filma “Miša”, o liku i delu predsednika Srpske desnice Miše Vacića, koji izaziva kontraverze u liberalnim krugovima i ako ga nisu ni gledali.Nakon projekcije filma održana je osnivačka Skupština gradskog odbora Srpske desnce Kraljevo. Izabran je Igor Mandić za predsednika gradskog odbora SD.Foto: srpskadesnica.rsMandić je u svom izlaganju pozvao svoje sugrađane Kraljevčane da se priključe Srpskoj desnici u što većem broju, kako bi zajedničkim snagama izborili se za bolje uslove života u ovom gradu, nova radna mesta, nove fabrike, nove puteve… ali i sačuvali nacionalnu ideju i tradiciju slobodarskog grada Kraljeva. “Mi ćemo uvek biti podrška i potpora dobrim i zdravim idejama a najoštrija opozicija anomalijama i propustima.” rekao je Mandić.

Prisutnima se obratio i Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost Srpske desnice i šef obezbeđenja generala Ratka Mladića koji je istakao da ga je politika Srpske desnice privukla zbog insistiranja predsednika Vacića da se sve rodoljubive organizacije u zemlji ujedine i lične sujete ostave na stranu dok traje borba za očuvanje nezavisnosti Srbije i srpskih zemalja.Pozdravljen gromoglasanim aplauzom, Kraljevčanima se obratio i predsednik Srpske desnice Miša Vacić koji nije krio zadovoljstvo zbog velikog broja prisutnih.Foto: srpskadesnica.rs“Svakodnevno osnivamo odbore po Srbiji i puno mi je srce kada vidim da nam je svaka sala premala da primi sve one koji žele postati deo jedne nove političke borbe građene na starim i doslednim idealima.Došlo je vreme da mi koji volimo svoju državi uđemo u institucije i borimo se za nju” zaključio je lider Srpske desnice.

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić i Predrag Đoković predsednik udruženja ,,Kozaka Sveti Nikolaj“ potpisali memorandum o saradnji. Time je broj udruženja koji čine SD porastao na 21 pokret.

Foto: srpskadesnica.rs

Nacionalist