Tolerancija nasilјa otvara pandorinu kutiju: Srpska desnica poziva na slogu!

0
31

Srpska desnica podseća državu i policiju da je kao izvršni organ vlasti dužna da uhapsi svakog prestupnika koji je večeras nasilno ušao u RTS. Samovolјa i bezakonje viđeno prilikom vandalskog upada frustriranih opozicionih lidera i njihovih malobrojnih pristalica u zgradu državne televizije unose nemir i nespokojstvo u našu širu javnost. Tolerancijom nasilјa nad novinarima, političkim neistomišlјenicima, pa i samim pripadnicima policije od strane prozapadne opozicije otvoriće se Pandorina kutija bezvlašća i anarhije u zemlјi.

Srpska desnica oštro osuđuje nepotreban nasilan ulazak pristalica tzv. Saveza za Srbiju u RTS jer su njihovi lideri u više navrata gostovali na državnoj televiziji. Organizacije nacionalnog i patriotskog opredelјenja poput Srpske desnice nikada nisu imale pristup RTS, ali nikada nismo nasilno pokušali da ulazimo u prostor nacionalne televizije radi ubiranja jeftinih političkih poena.

Primetno je da večerašnja nasilnička aktivnost tzv.opozicije ima punu podršku neprijatelјskih informativnih agencija iz Sarajeva, Prištine i Zagreba. Srpska desnica upozorava javnost na vreme kada su srpski nacionalisti hapšeni, prebijani i odvođeni na montirane sudske procese tokom vlasti večerašnjih „demokratskih“ jurišnika na RTS.

Naši protesti protiv parada homoseksualaca, protesti protiv odvođenja u Hag srpskih heroja ili demonstracija povodom samoproglašenja Kosova nisu bile medijski vredne pažnje tadašnjih gospodara Javnog servisa, ali ipak nismo lomili svoju televiziju i napadali srpske novinare. Srpska desnica apeluje na srpsku slogu, na oprez od strane agenture koja organizuje destabilizujuće procese u osetlјivo političko vreme i na nadležne državne organe da profesionalno urade svoj posao po slovu zakona.