Lovreković: Ako Milo padne, oteće nam Crkvu za tri meseca!

0
807

Kao zakleti protivnik politike DPS-a, svakako bih voleo da slobodni građani Crne Gore vide leđa Milu Đukanoviću što pre. Međutim, ukoliko se to dogodi na ovaj način i ako protesti inspirisani i finansirani od strane kriminalca i prljavog tajkuna Kneževića urode plodom, srpskoj zajednici se piše crnja sudbina nego pod Turcima, kaže politički aktivista Tomo Lovreković, jedan od najboljih poznavalaca prilika u susednoj republici i učesnik brojnih dešavanja tamo.

– Srbi u Crnoj Gori ponovo imaju status „korisnih budala“, jer učestvuju u antisrpskim dešavanjima i navodnom buntu, sigurni da to rade za svoje dobro. Protesti koje vode Džemali i slični, zapravo su nastale u stranim arhitektonskim salonima političkih dešavanja i imaju za cilj samo jedno: da naprave takozvanu „mirnu tranziciju“ – kaže naš sagovornik i dodaje da je jedina moguć a vlast posle toga, takođe projektovana u određenim ambasadama, ona između „zdravog krila“ DPS-a, Demokrata i manjinskih stranaka.

– Udbaš i antiSrbin Duško Marković postao je miljenik određenih struktura, a u zagrljaju sa „detetom iz epruvete“ Bečićem i Albancima, viđen je za naslednika Đukanovića od strane onih koji instruišu Kneževića i stoje iza ove antinarodne priče. Ništa tu nije građansko, a desili se to onda će našima biti gore nego pod ustašama. Ukoliko Đukanović padne na ovaj način, očekujte da nam se Crkva otima u naredna tri meseca, potpuno diskriminaciju, ponižavanje i zatiranje srpske zajednice, a možda i nasilje. Eto, tu vode Džemal, Knežević i družina, pa Srbi, vidite je li vam mesto u tom samoubilačkom vozu – kaže Lovreković i podseća da je i 5.

Oktobar bio predstavljen kao građanski bunt, a doneo je Srbiji 12 godina tame i propadanja.

– Paradoksalno je, ali Srbima više odgovora Milo od ovih koji dolaze, od tih treba braniti i najcrnjeg dušmana. Ne mogu pogrešniji od Đukanovića da ruše njega, a da se očekuju prave stvari – zaključuje naš sagovornik.