Beograd: Promocija novog rekreativnog sporta – FRIZBI GOLFA

0
42

Udruženje za razvoj i promovisanje frizbija – FRIZBIJAK, pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite životne sredine, organizuje promociju novog rekreativnog sporta – FRIZBI GOLFA, na terenu na Ušću (u parku između TC Ušća i SIV, preko puta McDonald’s drive-a) u petak 8. marta u 10 časova.

Cilj promocije je da sve dame, na Dan žena, uz partiju disk – golfa upoznaju sa novim oblikom rekreacije, koji kombinuje elemente frizbija i golfa. Na novi moderan način, pokušaćemo da dame upoznamo sa svim prednostima nove igre i istovremeno provedemo lepe trenutke u zajedničkom druženju i prirodi.

Poznato je da Ministarstvo, već duži vremenski period aktivno promoviše zdrave stilove života, fizičkog kretanja, boravka u prirodi, biciklizma i sve druge aktivnosti koji doprinose zdravlju naših građana a ujedno su u skladu sa osnovnim princima održivog razvoja i zdrave prirodne sredine.

Udruženje Frizbijak ima veoma razvijenu svest o očuvanju prirode, i u tom smislu kontinuirano vode brigu o parkovima u kojima aktivno provode vreme i promovišući vrednosti koje su bliske svim generacijama.


Disk golf