FORUM ZAPOŠLJAVANJA MLADIH 2019

0
390

Evropski omladinski centar Vojvodine organizuje Forum zapošljavanja mladih 2019 koji predstavlja zavšnu aktivnost u sklopu projekta “Omladinsko preduzetništvo – znati kako” koje finasira Vlada Republike Srbije, Ministarstvo omladine i sporta.

Kako je ceo projekat fokusiran na animiranje i uključivanje mladih u kreiranje rešenja problema koji se njih tiču, tako je i ovaj Forum usmeren na stavljanje mladih u centar planiranih aktivnosti.

Kroz dva paralelna seta interaktivnih praktičnih radionica mladi će imati priliku da se upoznaju sa osnovama pokretanja sopstvenog posla kao i da saznaju korisne trikove vezane za procese regrutacije i selekcije kandidata pri prijavi za posao. Dve panel diskusije, sa mladim i uspešnim ljudima, će omogućiti podelu znanja i prenos primera dobre prakse.

Forum zapošljavanja mladih se održava u Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu, 28.02.2019.

Evropski omladinski centar Vojvodine – EOCV je omladinska organizacija koja deluje na teritoriji Republike Srbije i Autonomne pokrajine Vojvodine i ima izgrađenu stabilnu omladinsku platformu. Od 2011. godine organizacija je podržana od strane Vlade Republike Srbije, Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine, Grada Novog Sada i Evropske komisije gde smo od osnivanja realizivali preko 50 projekata i 200 aktivnosti.

Od prošle godine realizujemo deo aktivnosti iz aplikacije Grada Novog Sada, Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019. gde u trogodišnjem periodu dugoročno radimo sa mladima na teritoriji svih 46 opština u Vojvodini.

Prijave traju do 26.02.2019. godine

Link za prijavu:Prijava

Više informacija na našem Facebook eventu