Srpska liga i u Kragujevcu

0
171

Prema informacijama do kojih je došao portal Vesti Srbija do kraja nedelje biće formirano povereništvo političke partije Srpska liga u Kragujevcu. Naš izvor navodi da će odbor SL u Kragujevcu predvoditi gospodin Novak Došen.

Srpska liga je poznata po nekoliko originalnih političkih predloga i inicijativa. Reforme komunalnih sistema srpskih gradova, formiranje gradskih komunalnih banaka i reprogramu dugova građana prema komunalnim preduzećima itd.

Kontaktirali smo gospodina Došena i on nam potvrdio ovu informaciju i naveo da je Kragujevcu potrebna nova politička ponuda da su građani Kragujevca zaslužili poštovanje i bolji život. Uskoro ćemo predstaviti naš program razvoja grada i naše kadrove koji će da budu na raspolaganju građanima. Na naše pitanje da li će na predstojećim lokalnim izborima da nastupe samostalno, gospodin Došen nam je odgovorio da se Srpska liga u Kragujevcu ne plaši samostalnog nastupa na lokalnim izborima i sigurni smo u dobar rezultat ali da je još uvek rano da o tome pričamo.

Naš osnovni zadatak narednih meseci jeste da se predstavimo narodu da im predstavimo naš program, naše ideje i naše kadrove. Sigurni smo da ćemo imati veliku podršku od građana zato što ćemo se zalagati za njihov interes a to je pre svega socijalna briga, obnova infrastrukture i u prvi plan stavljanje naših kragujevčana – zaključuje Novak Došen, poverenik Srpske lige za Grad Kragujevac .

VestiSrbija