UMNI poziva na akciju “Kosmetu na poklon“

0
95

Udruženje mladih novosadskih intelektualaca poziva sve naše sugrađane da učestvuju u akciju “Kosmetu na poklon“ u kojoj se sakupljaju slatkiši za decu na Kosovu i Metohiji.

UMNI sad već tradicionalno podržavaju akciju „Kosmetu na poklon“ koju realizuju Savez studenata Pravnog fakulteta u Novom Sadu u saradnji sa drugim fakultetima u Novom Sadu, Beogradu, Nišu..

Naša poseta KiM sa ciljem doniranja školskog pribora koja je realizovana u avgustu ove godine približila nam je pravo stanje stvari na KiM.
Danas, kada imamo ekonomske sankcije uz otežanu slobodu kretanja i ugrožavanje osnovnih ljudskih prava, uz svakodnevne incidente nad preostalim srpskim stanovništvom, svaki novi slatkiš predstavlja spoznaju da neko misli na njih, negde, u Novom Sadu, Beogradu, Nišu…
Pokažite i vi da mislite na naše mališane na Kosovu i Metohiji.

Slatkiše možete doneti u sredu, 26.12.2018. od 17:00 do 19:00 časova u kancelariju Udruženja mladih novosadskih intelektualaca, Trg republike 20, drugi sprat, lokal broj 16.

Ako niste u mogućnosti da dođete u našu kancelariju u sredu možete nas kontaktirati na mejl:umni.ns@gmail.com kako bismo se dogovorili u vezi preuzimanja slatkiša.