Srbislav Filipović: Građani najviše veruju Vučiću

0
364
Foto jutjub printskrin

Srbislav Filipović, narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije govorio je na više aktuelnih tema u emisiji „Gradske teme“ u produkciji INFO 24.

Poznati ste kao neko ko dosta obilazi građane i sluša njihove probleme. Gde ste najviše bili i sa kakvim se problemima suočavate najviše?

– U predhodnih nekoliko godina nalazio sam se na više odgovornih funkcija. Smatram da taj mandat koji smo dobili od građana, to poverenje koje smo dobili od njih kao Srpska napredna stranka i kao pojedinci koji smo se našli na opštinskim, gradskim i republičkim listama treba da iskoristimo da razgovaramo sa što više građana, da obiđemo što više ljudi, da se upoznajemo sa njihovim problemima i da im pomognemo u rešavanju istih. Velika je stvar kada posetite nekog domaćina i porazgovarate sa njim, vidite kako živi, u kakvom stanju se nalazi kuća u kojoj on boravi i kakvo mu je raspoloženje unutar kuće.

Takođe, za sve građane svakog utorka od 15 do 17 časova otvorena su vrata Srpske napredne stranke u Bulevaru Vojvode Mišića broj 41a gde obavljamo razgovore sa njima i tražimo rešenja za probleme koje nam izlažu. Kada smo pokrenuli Kancelariju za prijem građana Srpske napredne stranke bilo je dosta bojazni da se to ne pretvori u „kancelariju za traženje posla“. Nasuprot tome, najveću korist građani su od nje imali u vidu edukacije o aktuelnim važećim zakonskim rešenjima, mogućnostima, informisanju o funkcionisanju i nadležnosti institucija…