Aleksandar Đurđev za Pink: Današnji upad ROSU pokazuje kako bi se Albanci ponašali da je tzv. Kosovo postalo članica Interpola

0
134
Foto jutjub printskrin

Gost emisije „Pravac“ kaže da je Kosovo lažna država i teroristička tvorevina čiji predstavnici svoje nezadovoljstvo iskazuju nasiljem, agresijom i terorom. Kaže i da njihovo današnje divljanje pokazuje kako bi se ponašali da su postali član međunarodne organizacije kao što je Interpol.

Svaki čovek na pitanje „da li smo vrednan narod“ treba da pokuša da odgovor da sam sebi, kaže autor knjige „Srpska radna etika“ Aleksandar Đurđev.

Kaže da je najpogubnije na radnu etiku u našem društvu uticao titoističko-marksistički sistem i utopija samoupravnog socijalizma koja je propovedala da se bogatstvo deli, ne po zaslugama, već po potrebama.

Foto jutjub printskrin

– Ovo je iznedrilo nekoliko ogromnih problema, sa kojima danas ne možemo da izađemo na kraj, pogotovo nakon 2000. godine i ubrzanog prelaska sa socijalističkog sistema. Do pre nekoliko godina bio je problem pronaći posao, a danas je poslodavcima teško da pronađu radnika koji će da radi i za prilično ozbiljne dnevnice – kaže Đurđev za emisiju „Pravac“.

Govoreći o taksama koje je Priština podigla na srpsku robu, Đurđev kaže da su kupci, pa i Albanci privrženi našoj robi, koja je kvalitetna.

Kada je reč o „divljanju“ albanskog rukovodstva, ocenjuje da su besni jer im mentori nisu obezbedili pobedu u Interpolu.

– Kao što su oni lažna država i teroristička tvorevina, tako vidimo da i zemlje koje su ih navodno priznale, to nisu učinile, jer lako i brzo povlače priznanja. Vidimo da se povlačenja priznanja nižu jedna za drugim i to nije urađeno bez razmišljanja. Interpol je dobar pokazatelj da podrška tzv. Kosovu opada i da se uspostavlja ravnoteža na planetarnom nivou – kaže Đurđev.

Nakon upada ROSU, on ocenjuje da se divljaštvo može nastaviti, jer Albnaci ne mogu da se orjentišu u prostotu i vremenu i ne umeju da čitaju „nešto što se vidi iz aviona“.

– Albanci su teroristi navikli samo na divljanje i današnji upad ROSU pokazuje kako bi se ponašali da su ušli u Interpol. Svoje nezadovoljstvo iskazuju agresijom i terorom – kaže Đurđev.

 

Pink.rs