5678 festival – 24. i 25. novembar SAVA CENTАR – BEOGRAD!

0
267

Znate li gde se plesni svet okuplja ove jeseni?

5678 je zajednica nastala sa idejom novog pristupa igri, koja okuplja ljubitelje plesa širom sveta i stručnjake iz ove oblasti. Prvi događaj ove zajednice biće 5678 festival koji će održati 24. i 25. novembra u Sava Centru u Beogradu.

Festival 5678 namenjen je mlađim i starijim igračima, onima koji karijere tek treba da naprave, ljudima koji su uticali i utiču na njihovo stvaranje, onima koji talentovane ljude pronalaze, entuzijastama koji su ih pratili i bodrili, kao i onima koji tek žele da budu deo ovog sveta.

Cilj festivala je da se umetnost igre kod nas podigne na viši nivo. Rešili smo da naš festival postane nezaobilazna stanica za sve igrače koji žele da budu deo svetske scene. Pa je jedan od ciljeva „5678“ zajednice umrežavanje svih plesača sveta. Podstičemo mir i toleranciju kroz zajedničku igru, takmičarski duh i lepo druženje među ekipama i među zemljama. Osnovni moto našeg brenda 5678community je ALL4DANCERS.

Ne želimo da 5678 bude samo takmičenje, želimo da bude više od toga – jedinstveni plesni doživljaj. Pripremamo vredne novčane i robne nagrade, mogućnost za dobijanje školarine za neku drugu zemlju ili da najbolji budu zapaženi od strane skauta iz poznatih agencija.