Exit: Za 13 minuta planula prva serija karata za The Cure

0
100
Tanjug (Jaroslav Pap)

Egzit (Exit) festival je danas saopštio da je u podne širom sveta počela prodaja ulaznica za naredni festival, a da je zbog velikog interesovanja za koncert grupe „The Cure“ dogodine na Egzitu za svega 13 minuta rasprodata prva serija ulaznica po „poklon ceni“.

„Nedugo nakon toga, rasprodat je i prvi kontigent ulaznica za Egzit 2019, čime je već u oktobru popunjena trećina kapaciteta Petrovaradinske tvrdjave, što najavljuje da Egzit festival može biti rasprodat mnogo pre jula iduće godine“, piše u saopštenju.
Ulaznice su se kupovale u više od 60 zemalja sveta, a najveće interesovanje je u susednim i zemljama Zapadne Evrope, Velikoj Britaniji, Holandiji, Irskoj, Francuskoj i Nemačkoj, navode organizatori.

Sada je u prodaji novi, ograničeni kontigent kompleta karata po ceni od 6.490 dinara, što donosi „55 odsto uštede u odnosu na finalnu cenu“.

Nova cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa „The Cure“, iznosi 2.990 dinara, uz 40 odsto popusta u odnosu na krajnju cenu.
Za isti dan su u prodaji i ulaznice za FAN PIT po ceni od 3.990 dinara, kao i GOLD VIP dnevne ulaznice za 4. jul po 12.000 dinara.
Ulaznice za Egzit mogu se nabaviti preko zvanične stranice Exitfest.org i putem prodajne mreže GigsTix.com.
Tanjug (Jaroslav Pap)
Beta