Turnir u basketu 3 na 3 „Dobra strana ulice“ – 7. oktobra na platou “SPENS”-a

0
246

Manifestacija će se održati 7. oktobra na platou “SPENS”-a sa početkom u 10 časova. Kao i uvek do sada turnir će imati kako sportski tako i humanitarni karakter sa ciljem promocije ljudskih i sportskih vrednosti. Glavni promoter turnira je Marko Savić, svetski prvak u basketu 3 na 3.

Na osnovu iskustava iz sveta i saveta razvojnih psihologa, pripremnjen je program sportsko-rekreativnih aktivnosti koji pokriva velik deo godine. U saradnji sa “SPENS”-om program započinje petu godinu za redom turnirom u basketu 3 na 3 „Dobra strana ulice„, olimpijskom sportu u kom imamo prvake Sveta upravo iz našeg grada.

Turnir se organizuje prema pravilima FIBA 3×3 i ekipe će se takmičiti u tri kategorije: mlađi pioniri, pioniri i kadeti..

Sa namerom da se sačuvaju sportski tereni 2013. godine je pokrenut projekat pod nazivom “Zdravo odrastanje” u okviru kog su organizovane sportske manifestacije poput škole košarke, turnira u basket 3 na 3…

Pozviamo Vas da svojim prisustvom uveličate ovu sportsku manifestaciju i da zajedničkim snagama pokažemo sugrađanima da ulica ima i svoje dobre strane.