OPASNOST #Chemtrails! – Zaustavimo prskanje aerosolnih toksičnih hemikalija!

0
1120
Chemtrails

Dva od najekstremnijih slučajeva geoinžinjeringa su kemtrejls – otpuštanje toksičnih hemikalija u vazduh koji truju ljude i planetu – i HAARP – elektromagnetno postrojenje na Aljasci koja može da šalje radio-frekvencijsko zračenje preko velikih geografskih područja i manipulišu vremenskim obrascima koji izazivaju zemljotrese, cunamije i još mnogo toga.

Ovi projekti predstavljaju neke od najgorih zločina u istoriji, ali većina ljudi ih ne zna.

Preko stotinu patenata dodeljeno je velikim korporacijama, uključujući Monsanto, za aerosolno prskanje materijala koji mogu prodreti u pluća i krv, uzrokuju bolesti, ometaju vašu mentalnu sposobnost, prouzrokuju da ste sterilni i čak izazivaju preuranjenu smrt.

Ovi materijali se raspršuju po našoj planeti – i na vama – odmah, bez vašeg saznanja ili saglasnosti.

Tokom više od deset godina, posmatrači primećuju da se beli aerosolni tragovi raspršuju na nebu koji se ne ponašaju kao uobičajena kondenzacija mlaznih tragova. Kada tražimo objašnjenje, vlada kaže da su to samo normalni „kontrejlsi“ koje vidimo iz komercijalnih aviona i da su savršeno bezbedni. Međutim, oni ne rasipaju to na način koji redovni kondenzacioni tragovi ostavljaju. Oni se zadržavaju satima, šireći se preko neba, i često nastaju šareni tragovi i linije. Vlade mnogih zemalja su odbile da testiraju uzorke sakupljenih ispod tih tragova.

Nedavno je izveštaj iz TV emisije iz Nemačke potvrdio da njihova vojska zapravo vrši zaprašivanje kemtrejlsima. Članak NIH, the National Institutes of Health (Nacionalni institut za zdravlje), potvrđuje da ne samo da su kemtrejlsi stvarni, već se sumnja da suodgovorna za razne neurotoksične uslove, uključujući Multipleksklerozu, Alchejmer, demenciju, Parkinsonovu bolest i Lou Gerigovu bolest (ALS).

Kongresmen Denis Kučinič iz Ohaja je 2001. godine predstavio „Zakon o zaštiti prostora„, kao bivši šef Doma oružanih službi Komitet koji nadgleda američke vojne projekte, Kučiničev predlog zakona pozvao je na mirno korištenje prostora i zabranu „egzotičnog oružja„, uključujući kemtrejls. Intenzivno prskanje opasnih hemikalija iz aviona prijavljeno je u SAD, Kanadi, Nemačkoj, Engleskoj,Slovačkoj Australiji, Meksiku, Nemačkoj, Holandiji, Austriji, Srbiji, Južnoj Africi, Bahamima, Portoriku,Hrvatskoj,itd. Gadna mešavina parazita, patogena, toksičnih teških metala i nano-inženjeringa.

Pronađene su čestice koje padaju na zemlju sa neba aluminijum, barijum, spore bacila, radioaktivni torijum,kadmijum, hrom, nikl, isušena krv, spore plesni, žuti mikotoksini, etilen dibromid i sintetička nano-vlakna su među sastojcima pronađenim u sakupljenim uzorcima. Kako oni popunjavaju atmosferu i ulaze u naša pluća i krv kroz vazduh koji mi udišemo i hranu koju jedemo,to predstavlja nezabeleženo toksično zagađenje u istoriji!

U nekim područjima pod prskanjem, nivoi aluminijuma u tlu su toliko povišeni da se određena stabla i usevi bore da bi preživeli. Interesantno,USDA, koja dobija naknade za GMO useve, nedavno je dobila patent za semenke(Monsanto) koje mogu rasti u zemljištu uz visok aluminijum.