Srbobran spreman za obeležavanje Petrovdana

0
198

U okviru PETROVDANSKIH DANA KULTURE, koji tradicionalno obeležavaju prvu polovinu jula u opštini Srbobran, svečani program pripremljen je i za Ivanjdan u Nadalju.

Pod imenom AMATERI SVOME GRADU I GOSTI – IVANjDAN, u subotu, 07. jula, nastupiće brojna kulturno-umetnička društva, a za kraj večeri je predviđen koncert popularnog pop folk pevača Milana Topalovića Topalka.

Program počinje u 20.00 časova i svoje tačke izvešće i razne starosne grupe KUD „Ivanjsko cveće“, KUD „Bard“, Sekcija modernog plesa „Zvezdice“ i UG „Rom“.

Odmah nakon Ivanjdana u Nadalju, dobra zabava za Petrovdanske dane zagarantovana je u Srbobranu. U četiri dana, od 11. do 13. jula, na Trgu slobode, kao i u Domu kulture, biće izveden dobro osmišljen kulturno-umetnički program, u kom će učestvovati razne grupe, udruženja i najpopularniji pevači. Program su pripremili opština Srbobran i Dom kulture Srbobran.

Petrovdanski dani Srbobran

sreda, 11. jul, 19.00 časova – Otvaranje izložbe fotografija „Promenada kroz prošlost Srbobrana“, galerija Doma kulture Srbobran

četvrtak, 12. jul, 20.00 časova – koncert tamburaškog orkestra D7
četvrtak, 12. jul, 22.30 časova – koncert Milana Topalovića Topalka

petak, 13. jul, 20. 00 časova – koncert „Amateri svome gradu i gosti“; učestvuju: KUD „Bard“, Klub za negovanje tradicija i običaja svih naroda i narodnosti, Sekcija modernog plesa „Zvezdice“, Plesni klub „Master dance“, Folklorna sekcija „Pity Pang“, Udruženje građana „Rom“, Gradski hor „Zora“, „Banda drvena“

subota, 14. jul, 21.00 čas – koncert Stefana Petrušića
subota, 13. jul, 23.00 časa – koncert Ane Kokić