Poljoprivredni sajam: Carnex osvojio šampionski pehar

0
438

Carnex osvojio Veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

 

Ocene Šampion kvaliteta grupe proizvoda dobili su: Pasulj sa slaninom kao najbolji proizvod kategorije Gotovih jela, Mesni narezak za kategoriju trajne konzerve i  Specijal šunka u kategoriji polutrajnih konzervi od mesa u komadima. Velike zlatne medalje osvojili su Pasulj sa slaninom, Mesni narezak, Specijal šunka, Domaća mesnata slanina

 

Beograd, – Ove godine, kada industrija mesa Carnex slavi 60 godina postojanja, ispunjenih pouzdanošću, kvalitetom i tradicijom, Veliki šampionski pehar, 3  šampiona kvaliteta grupe proizvoda, 4 velike zlatne medalje29 zlatnih medalja i 6 srebrnih, koje su proizvodi Carnex osvojili na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, dodatno krunišu ovaj značajan jubilej.

„Osvojili smo nagrade Šampion kvaliteta za sledeće proizvode: Pasulj sa slaninom, Mesni narezak, Specijal šunka, koji su omiljeni proizvodi potrošača, kao i Veliku zlatnu medalju za kvalitet koju su dobili  Pasulj sa slaninom, Mesni narezak, Specijal šunka, Domaća mesnata slanina. Ovo je još jedna potvrda kvaliteta i liderske pozicije koju Carnex ima na tržištu. Naša kontrola kvaliteta počinje od same sirovine, i zahvaljujući vertikalno integrisanom procesu, imamo kontrolu ne samo proizvodnog procesa, već  kompletnu kontrolu kvaliteta – od proizvodnje stočne hrane do gotovog proizvoda i otpreme. Šampioni kvaliteta su naše tradicionalne recepture, ali kao lider pratimo sve promene na tržištu i zahteve potrošača. Uvodimo inovacije i razvijamo inventivne recepture koje su prihvaćene i po čemu smo već prepoznatljivi“, izjavila je Tamara Penjić, izvršna direktorka Industrije mesa Carnex.

Osvojene medalje za kvalitet proizvoda u raznovrsnim kategorijama, još jednom dokazuju prestižnu poziciju Carnexa na tržištu mesnih prerađevina, koju  je ovaj brend gradio tokom šest decenija, uz  posvećenost razvoju proizvoda vrhunskog kvaliteta, uz koje je većina provela neke od najsrećnijih dana detinjstva i odrastanja.