Promocija programa ”Pokreni se za posao” – 05.04.2018.

0
297

Imaš inovativnu ideju i spreman si da je realizuješ?
Želiš da pokreneš svoj biznis, ali nemaš opremu i stručno znanje?
Želiš da živiš od svog rada i da zarađuješ srazmerno uloženom trudu?
Šta čekaš? 🙂

Udruženje mladih novosadskih intelektualaca i Novosadski edukativni centar vas pozivaju na promociju programa ”Pokreni se za posao”.
Cilj konkursa je da podrži pokretanje i unapređivanje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije koji imaju dobru, inovativnu i održivu poslovnu ideju.

Program „Pokreni se za posao“ ove godine pruža:

• donaciju u vidu opreme, licenci ili sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne za pokretanje ili unapređenje biznisa, u vrednosti do 10.000 dolara, uz obavezno finansijsko učešće u iznosu od 20 odsto vrednosti granta;
• poslovne i stručne obuke;
• stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

Promocija programa će se održati 05.04.2018. godine, sa početkom od 17:00 časova, u Novom Sadu, u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata, na četvrtom spratu, u ulici Sime Miloševića 6.

Detaljnije informacije o konkursu, načinu prijavljivanja, kao i sam biznis plan za konkurs možete pronaći na sajtu programa www.pokrenisezaposao.rs/

Kroz program je do sada podržano 711 preduzetnika iz 114 opština, realizovano je preko 900 poslovnih i stručnih obuka i obezbeđeni uslovi za zaposlenje preko 2000 ljudi iz svih krajeva Srbije.