SRPSKA DESNICA NE IZLAZI NA IZBORE U BEOGRADU

0
194

Srpska desnica održala je Konferenciju za medije povodom odluke Predsedništva o izlasku na beogradske izbore.

Predsednik Miša Vacić, izneo je stav Srpske desnice da je doneta konačna odluka i da Srpska desnica neće učestvovati na izborima za Skupštinu grada Beograda. Vacić je istakao da je neizlazak na izbore strateška odluka.

Srpska desnica formirana dugoročno, iako smo optuživani od strane takozvanih rodoljubivih grupa da smo formirani samo za ove izbore kako bi im odvukli navodne njihove glasove. Te zlonamerne opaske ovom prilikom demantujemo , jer oni koji su se zavetovali, i koji su vratari , oni koji nas optužuju, pokazaće svoju vrednost nakon izbora, kada će njihov rezultat biti ravan statističkoj grešci. Mi, iz Srpske desnice, svojim činom im omogućujemo da glasove koje smo navodno trebalo da im uzmemo, mogu sada slobodno da prisvoje sebi. Srpska desnica je sigurna da će rezultat na izborima biti takav, te da će nakon te organizacije će moći samo da se ugase“, rekao je Miša Vacić, dodajući da su te organizacije svoje vreme za kampanju najviše koristili upravo napadajući Srspku desnicu.

Koristim ovu priliku da predstavnicima sedme sile i javnosti pokažem dokazni materijal, u kojem se jasno vidi da su pripadnici Dveri bili ti koji su uz medijsku hajku, pokušali i da hakuju sajt Srpske desnice, time pokazujući svoju nemoć. Ovim se jasno dokazuje da su pripadnici Dveri počinili krivično delo. Zahtevamo od nadležnih organa da shodno tome reaguju i očekujemo da budu procesuirani u skladu sa zakonom.

Srpska desnica je po svim relevantnim istraživanjima, daleko iznad pojedinih nazovi desničarskih lista, i u skladu sa time će svoju jačinu usmeriti ka infrastrukturnom uređenju i pripremama za prve naredne republičke izbore.

(srpskadesnica.rs)