Projekat „Učim + Znam = Vredim”

0
749

Osnovna škola ”Prva vojvođanska brigada” osvojila je prvo mesto na republičkom takmičenju iz lutkarstva.

Učiteljica Sanja Stanković koja je drugi put na bilbordu kaže da je ovaj put je mnogo lepše i bolje jer smo ovaj put spremni za to što sledi.

Ovo što se radi je savršeno, savršena podrška nama i deci. Nama možda to i više znači nego deci, jer se konačno pojavio neko ko vrednuje naš rad sa tom istom decom. Osmeh te dece me motiviše da izdvojim dodatno vreme i energiju, to je ono što ne može da se zameni i nadomesti. Nastavićemo da radimo i dalje ovo nam je svakako dodatna podrška“, kaže učiteljica.

Projekat „Učim + Znam = Vredim”, koje realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, nastavljen je i ove godine.

Na 37 lokacija u Novom Sadu i Sremskim Karlovcima postavljeni su novi bilbordi. Na njima je predstavljeno oko 170 učenika osnovnih i srednjih škola koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Generalni sponzor pomenutog projekta je i ove godine Erste banka.

U saradnji s Udruženjem za promociju društvene odgovornosti, „Dnevnik” će u narednim danima predstavljati laureate projekta „Učim+Znam=Vredim”, uz njihove kratke izjave.

(dnevnik.rs)