Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u Kragujevcu u četvrtak 12. oktobra Motivacijom do ženskog preduzetništva

0
129

U četvrtak 12. oktobra u 18:30 časova u kafeu Hill (Kneza Miloša 1a) u Kragujevcu, održaće se Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u organizaciji Educoma iz Novog Sada uz podršku Razvojne Agencije Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. Ulaz je slobodan! Prijave na mail:prijavabizniscose@gmail.com

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Kragujevca: Snežana Lazarević (Balance design), Slavica Stevanović (Planting doo), Biljana Planić (Turistička agencija Atos), Marina Miladinović (Plemenita kozmetička ulja) kao i Sanja Alvirović ispred Educoma kao domaćin skupa.

Skup se održava su medijsko pokroviteljstvo portala Prvi prvi na skali, portala Moja firma I portala Biznis I finansije.

Generalni sponzor Skupa preduzetnica je Novosadski sajam. Partner Skupa je najjednostavniji internet knjigovodstveni program Minimax, preduzeće Saop doo.

Biznis ćoše održaće se i u Šabcu (17.10.), Sremskoj Mitrovici (26.10.), Kikindi (02.11.), Pančevu (09.11.), Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12).

O skupu možete sve saznati i na našoj fb stranici – https://www.facebook.com/Bizniscose/

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ se održao tokom 2016. godine u 7 gradova (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Sombor i Subotica) i  okupio je preko 300 žena koje su pričale svoje preduzetničke priče, a sve sa ciljem da i druge žene pokrenu svoj biznis. Projekat je bio podržan od Pokrajinskog sekretarijata za privredu i Opportunity banke koja podržava žensko preduzetništvo. Ove godine nastavljamo sa projektom, jer smo sa terena videli konkretne rezultate (umrežavanje žena i novootvorena preduzeća) kao i potrebu za ovakvim skupovima.

Preko 300 žena na održanim panelima slušalo je uspešne poslovne priče, a mnoge smo od njih podstakli na pokretenje svog biznisa i učinili da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostvare nove saradnje. To je i cilj svakog ovog skupa.

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak, 12. oktobra u Kragujevcu. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.