Promocija turizma u Republici Srbiji – CET conference 2017

0
444

CET conference 2017 (Culture, Economy and Tourism conference) je konferencija posvećena kulturno-privrednim aspektima turizma kao industrijske grane u Republici Srbiji. Održava se u subotu 07.10.2017. godine u prostoru Kongresnog centra Novosadskog Sajma, u sklopu jubilarnog 50. međunarodnog sajma turizma.

Ovogodišnje teme CET conference 2017 su gastro turizam, odgovorni turizam, aktivni turizam i omladinski turizam, koje su ujedno i četiri stuba afirmacije turizma propisane od strane Svetske Turističke Organizacije za 2017. godinu. Posetioci će imati priliku da čuju kako turizam može da se unapredi, afirmiše i promoviše u vodeću granu privrede u Srbiji kroz predavanja o turizmu i predavanja i radionica o EU projektima i fondovima za turizam.

Svoje znanje i iskustva su sa vama spremni da podele: Marina Đorđević, Siniša Račić, Robert Čoban, Ljiljana Rebronja, Vukašin Grozdanović – Omladinski klub OPENS 2019, Jelena Savčić, Jelena Petrov, Regionalna razvojna agencija Bačka (RRA Bačka).

Pored predavanja i radionica, fotograf Dragoljub Zamurović će predstaviti svoju izložbu fotografija o lepotama Srbije.

Konferencija će naročiti biti zanimljiva preduzetnicima čija je polje delovanja direktno ili indirektno vezano za turizam.

Za sve posetioce 50. međunarodnog sajma turizma ulaz na CET conference 2017 je besplatan. Broj mesta je ograničen!

Tačnu satnicu i rezervaciju mesta možete pogledati na sajtu (cetconference.com).

Organizator konferencije: Projektarijum.

Dobro došli!