Počelo asfaltiranje u Petrovaradinu, izmenjen saobraćaj

0
271

Zbog obnove kolovoza i postavljanja signalizacije u Petrovaradinu, Beogradska ulica i deo Preradovićeve, od Beogradske kapije do restorana „Trag”, biće zatvorene za saobraćaj do sredine septembra. Naša ekipa zatekla je radnike JKP „Put” kako obavljaju pripremne radove za obnovu puta.

Trenutno se radi struganje, a potom sledi asfaltiranje i nivelacija puta“, objasnio je nadzorni organ iz Uprave za građevinsko zemljište i investicije Dušan Marić, i dodao da će se od mosta do Beogradske kapije podizati šahtovi.

“Kapija je rađena prošle godine, ali ukoliko primetimo neke nedostatke, i to ćemo srediti.”

Izmena režima saobraćaja u tom delu grada uslovila je promenu autobuskih trasa 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69, i to do 4. oktobra. Umesto redovnom trasom, vozila JGSP-a na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 u smeru iz Novog Sada, saobraćaju Trgom vladike Nikolaja, Kejom Skojevaca i Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve, odakle nastavljaju redovnim putem. Na izmenjenom delu trase, osim postojećih, koristiće se novoizgrađeno stajalište posle silaska s Varadinskog mosta, zatim privremeno u Reljkovićevoj ulici ispred broja 56, te stanica posle skretanja iz Reljkovićeve u Preradovićevu ulicu ispred kućnog broja 40. Putnici na liniji 69 će se iz Novog Sada, umesto Beogradskom, delom Preradovićeve i Ulicom Dunavske divizije, voziti Kameničkim putem do Ulice Dunavske divizije i nastavljati uobičajenom trasom.

dnevnik.rs