POKUŠAJ ATENTATA! Bentlijem udarili auto u kojem je bio Vučić!

0
688

BENTLI španskih registarskih oznaka koji je u subotu ujutru na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu udario u automobil u kojem je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u vlasništvu je bivšeg fudbalskog reprezentativca Ivice Dragutinovića – saznaju Novosti.

Prema našim informacijama, poznati fudbaler u vreme incidenta koji se dogodio oko 8.20 nije bio u vozilu koje je preseklo kolonu šefa države.

Izvori iz istrage potvrdili su nam da je bentlijem, koji je usled nasilničke vožnje na kružnom toku zadnjim krajem udario i Vučićev automobil, upravljao Luka R. a sa njim su bili i Milos T. i Stevan D. Svoj trojici je određeno policijsko zadržavanje i u ponedeljak će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu. Ova trojka od ranije je poznata policiji zbog izvršenja krivičnih dela. Inače, sva trojica rade kao obezbeđenje jedne poznate beogradske diskoteke.

Novosti su posle informacija o nemilom događaju zatražile reakciju od predsednike Vučića ali on nije hteo da komentariše bilo šta iako je očigledno da su mu trojica nasilnika ugrozila bezbednost.

novosti.rs