Novosađanka Maja Marčić nova Mis Vojvodine

0
1210
Foto: dnevnik.rs

Novosađanka Maja Marčić pobednica je ovogodišnjeg takmičenja za „Mis Vojvodine“, održanog u četvrtak uveče u bašti kluba „Đardino”, a u organizaciji Modnog studija „Baron“, i pod licencom „MisYu“ kompanije.

Ovo je zvanično polufinalno takmičenje za izbor za Mis Srbije, čime se Maja Marčić plasirala direktno u finale.

Kao i sve dosadašnje pobednice i najlepša Vojvođanka osvojila i stipendiju „R&B” koleya za kompletno trogodišnje školovanje. Maja Marčić studira na Fakultetu za dizajn enterijera i govori engleski jezik.

Za prvu pratilju proglašena je Monika Petrović iz Beograda, dok je titulu druge pratilje ponela Jovana Đurović iz Novog Sada.

Thumbnail

Petnaestočlani stručni žiri titulu Mis šarma dodelio je Ivani Gojković iz Zemuna, dok je Mis fotogeničnosti Jovana Stojanović iz Opova.

Domaćini ove manifestacije bili su modni kreator Mladen Milivojević Baron kao i vlasnica kompanije „Mis Ju” Vesna da Vinča, program su vodili Marija Kilibarda i Boško Jakovljević, a nastupile su pevačice Tanja Banjanin i Slađana Ivanišević.

Thumbnail

Mlade lepotice najpre su prošetale pistom u prelepim, senzualnim i zavodljivim kreacijama modnog brenda „Nenyshka” dizajnerke Nevene Dubroje, potom u ženstvenim kupaćim kostimima „Pepperoncini” dizajnerke Ene Popov, a za sam kraj devojke su se pojavile u dugim glamuroznim i raskošnim kreacijama dizajnera Mladena Milivojevića Barona.

Poznate zvanice i drugi gosti, po završetku takmičenja uživali su na koktelu vinarije „Plantaže“.

dnevnik.rs