Na Spensu u susret školskoj godini novi „Mamin bazar”

0
285
Foto: spens.rs

Tradicionalna manifestacija „Mamin bazar”, koju 7. put organizuje Udruženje „Mame Novosađanke”, održaće se u subotu, 2. septembra, od 17 do 20 časova na spratu Spensa (SPC „Vojvodina”). Ulaz je besplatan, a Bazar je podržala kompanija „Univerzal”.

Na „Maminom bazaru” moguće je prodati, pokloniti, zameniti i po povoljnim cenama kupiti polovnu garderobu igračke, bebi-opremu, knjige i uybenike. Prodavci polovnih, ali očuvanih stvari, jesu majke iz „Fejsbuk” grupe „Mame Novosađanke”, koje su se unapred prijavile za učešće.

Na predstojećem Bazaru predstaviće se škole engleskog jezika, školice sporta i „čuvaonice“, a posetioci će moći da uživaju i u raznovrsnom zabavnom programu. Animatori će se potruditi da naprave žurku za najmlađe, uz nezaobilazne nastupe plesnih klubova, radionice za decu, a roditelji će moći da se informišu o tome koji je jedini pravilan i bezbedan način za postavljanje dečjih auto-sedišta.

Na štandu organizatora posetioci će moći dobiju sve informacije o projektima, dobiju brošure i informišu se o „mama bonus“ karticama s popustima za mame.

„Mamini bazari” poznati su po humanitarnim akcijama, a ovog puta skupljaće se novac za lečenje trogodišnje Nađe, koja se zajedno s roditeljima bori protiv leukemije. Ona za desetak dana treba da ode na lečenje u Nemačku i potrebno je prikupiti novac za troškove boravka, osiguranje i avio-karte, dok će troškove lečenja na klinici pokriti zdravstveno osiguranje.

dnevnik.rs / J. V.