Danas sunčano i još toplije

0
397
pixabay.com

NOVI SAD: Nakon svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka i toplije. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12, a maksimalna 29 stepeni.

VOJVODINA: Jutro vrlo sveže, a tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka i toplije. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 9, a maksimalna 29 stepeni.

SRBIJA: Jutro vrlo sveže, a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Malo oblaka biće samo po Vojvodini. Vetar slab južnih pravaca ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 30 stepeni.

NAREDNIH DANA: U petak i za vikend sunčano i sve toplije uz vrućinu i maksimalne temperature 35 stepeni u subotu i nedelju. U ponedeljak takođe vruće, ali krajem dana stiže naoblačenje sa lokalnim pljuskovima na sever. U utorak malo svežije i prijatnije vreme.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Nastavlja se period sa povoljnim uticajem biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Osobama sa varirajućim krvnim pritiskom i srčanim problemima se savetuje izvestan oprez. Meteoropate mogu osetiti blažu glavobolju. Preporučuje se umerena fizička aktivnost i boravak u prirodi uz primenu adekvatne UV zaštite.

dnevnik.rs