Đorđe Čavić sutra u studiju M!

0
291

Kantautor Đorđe Čavić održaće sada već tradicionalni prolećni nastup u studiju M, u Novom Sadu, u utorak 16. maja, s početkom od 20 časova. Čavić će predstaviti kompozicije s nedavno izdatog albuma „Tamburaški štim” u izadanju PGP-a, a premijerno ćemo čuti i novu pesmu koju će izvesti gošća Danka Stoiljković, u pratnji Velikog tamburaškog orkestra RTV, koji je i snimao ovaj album.

Nastup je u okviru javne radijske emisije „Pesmo, srce mi ogrej” koja postoji već 2 decenije i kroz koju su prošli mnogi značajni umetnici iz celog regiona. Emisiju vodi i uređuje gospodin Jovan M. Jovanović i direktno će se prenositi na talasima radio Novog Sada 1, a ulaz je slobodan

– Posle mnogo nastupa sa VTO, naše zajedničko muziciranje je jednostavno sazrelo i rešili smo da to i zabeležimo. Tako je nastao album „Tamburaški štim” sa obradama velikih pop hitova, ali i mojim autorskim pesamama sa kojima sam nastupao po festivalima tamburaške muzike. Upravo taj repertoar ćemo i izvesti – rekao je Đorđe Čavić.