BIG u Novom Sadu postao „pet friendly“, građani POSLALI NAJGORE UVREDE!

0
4678

UVREDE na račun menadžmenta novosadskog BIG šoping centra, samo „pljušte“. Naime, pre nešto manje od 24h zvanično su objavili da su postali „pet friendly“, tačnije da je ulazak malih pasa dozvoljen u ovaj šoping centar.

DIVNO, pomislismo, dok nismo ugledali preko 150 komentara. Znali smo da „nešto nije dobro“.

A onda se vratismo dve godine unazad, kada je i beogradski Delta City stavljen na stub srama zbog odluke da postaje PRVI DOG FRIENDLY šoping centar u Srbiji.

SRAMOTA: „Delta City“ primio niz uvreda zbog odluke da danas zvanično postaje PRVI „DOG FRIENDLY“ šoping-mol u Srbiji!

– Četvoronožnim ljubimcima nije mesto u prodavnicama i tržnim centrima

UVREDE petface

– A mi ćemo decu da sputavamo da se slobodno kreću da ne bi “izazvali pažnju” nekog psa?!!! I ako vrše nuždu po tržnom centru, pa neko vrat slomi kad se oklizne? Ljubitelj sam životinja, ali su mi deca na prvom mestu!!!

– Baš lepo. Žao mi je tog psa koji ide u kupovinu u Big. Moje kuce su presrećne u dvorištu. Gadim se na pse u tržnim centrima, lete dlake, dahću,…i onda da probaš garderobu koju je pas liznuo, zapišao i okitio dlakama, kinuo i lizno u hranu međ rafove…fuj…Da ne govorim o alergijama na dlaku odrasli/deca.

– Ja volim životinje, posebno pse! Ali, moram da se slozim sa OVIMA koji se bune! Još samo u mesare, bolnice i poslastičarnice da ih vodimo! Pa zašto ne i na posao ili u školu!? Jesu psi lepi, umiljati, itd! Ali, nije im svugde mesto!

– E ja sa decom ne idem. Pa nek vam budu pririteti svuda kućni ljubimci samo da bi ste”nahvatali” što više mušterija. Stvarno više preteraste sa tim kućnim ljubimcima…

– Kuda ide ovaj svet….strašno.

Dobro ste pročitali. Ovo su nasumično izabrani komentari građana Novog Sada. UVREDE na račun menadžmenta ne prestaju ni nakon nekoliko sati!

I ovim putem želimo prvo da pojasnimo SVIMA ovu odluku BIG-a.

UVREDE petface

Dakle, omogućen je ULAZAK vlasnicima sa pasa – to ne znači da će vlasnici svoje pse tamo istrčavati, aportovati i slično. To znači da će od sada moći da sa psom uđu, ukoliko žele da obave brzu kupovinu, a da neće KAO DO SADA morati psa držati zaključanog u automobilu. Sjajno, zar ne?

Takođe, to što se grozite činjenicom da ćete od sada svoju decu morati da držite UZ SEBE,.. Neko je napisao da deci takođe NIJE MESTO U ŠOPING CENTRU. Znamo da je globalizacija donela mnogo toga, ali nijedan park ne može zameniti višesatno šetanje kroz tržne centre. Dakle, i dete u park pa da svima bude lepo ?

Kombinacija dete i pas je DOBITNA i to znaj svi oni koji joj svedoče. Naučni dokazi nas samo potvrđuju, zdravlje mališana je bolje, deca su socijalnija i odgovornija,.. Spisak benefita je skoro pa beskonačan, i želimo da se u to uverite UDOMLJAVANJEM jedne životinje!

U svim evropskim zemljama psi „normalno“ funkcionišu u svim objektima – počevši od Gradskog prevoza, kafića, restorana, šoping molova, do škola i bolnica kada o tome odluče nadležni. Pa ako već želite u tu Evropu, moraćete da poradite na svojim stavovima ?

I za kraj NAŠ VEEEEELIKI NAKLON BIG-u i nadamo se da će ovo samo biti podstrek ostalim objektima da se „pet friendly“ osveste!

petface.net