Aleksandar Đurđev: Sprečiti šiptarski šovinizam Zaeva!

0
365

Poslednja dešavanja u Makedoniji jasno su pokazala da SAD i EU ne odgovara stabilnost u regionu, već kriza velikih razmera. Svih ovih godina govore o velikoj Srbiji, a u stvari prave Veliku Albaniju. Eksponent zapada, lažni levičar, solidan glumac Zoran Zaev se pokazao kao politička starleta, koja je nadmašila i samog Bokija 13, estradnu starletu.

Napravljen je dogovor sa Ramom i Tačijem koji su režirali američki i EU režiseri da se balkansko bure baruta ponovo zapali – saopštio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Naravno, opet su kao glavni krivci uzeti Srbi, gde je rečeno od strane Zorana Zaeva da je Aleksandar Vučić na čelu nacionalističkog rukovodstva koje namerno izaziva krize i napetosti u regionu. Ovo svakako Zaev koji, na nesreću makedonskog naroda, nije makedonski nacionalista već šiptarski šovinista, nije mogao sam da smisli, jer vidimo da se sve sprovodi po Tiranskoj platformi, koja treba da uništi Makedoniju i da se krene u konačan obračun sa Srbijom. Obzirom da mu je glava sva u zavojima pomislili bismo da je to od zadobijenih teških udaraca, ali iz pouzdanih izvora znamo da su ti zavoji samo deo holivudske režije.

Makedonski narod zna da je Srbija uvek bila iskren prijatelj i da će uvek biti. Pozivamo Vladu Srbije da najoštrije reaguje i da svim sredstvima sačuva Srbiju i srpske interese. Kao u pozorištu sa holividskim scenriom, kada se u prvom činu pojavila puška početkom 90-ih sa Vukom Draškovićem u glavnoj ulozi, tako danas u završnom činu balkanskog BURETA BARUTA, u glavnoj ulozi sa istim kostimom na glavi i mejkapom Zoran Zaev čini sve da ona sada i opali – zaključuje Đurđev.

vojvodjanskenovine.rs