Svetlana Milošević: Marijan me podvodio i zamalo ubio!?

0
1329

Posle jučerašnjeg teksta u kome bivša žena Marijana Rističevića Svetlana tvrdi da je političar psihički zlostavljao i tukao, samo dan kasnije rešila je da u janost iznese još neke detalje iz života sa Marijanom.

Razlog ponovnog pojavljivanja u novinama Marijanove bivše supruge je zbog sporne fotografije na kojoj ona uživa u seksualnom odnosu sa nepoznatim muškarcem.

„Jao, majko mila, je l‘ moguće da mi se ovo dešava? Kunem se u svoje dete da sam se u životu jedino slikala i snimala sa Marijanom i ni sa kim drugim“! – bilo je prvo što je izgovorila Svetlana.

Kada joj je novinaar jednog dnevnog lista saopštio, da na slikama nije Marijan Rističević, Svetlana je odmah promenila priču:

„Da, reč je o slikama iz Marijanove kuće. Ja sam želela da sakrijem tužnu sudbinu koju sam doživela pored njega, ali izgleda da je to nemoguće. Da, jedan od tih muškaraca na fotografijama je moj bivši muž Marijan Rističević, a taj čin se desio u njegovoj spavaćoj sobi na spratu. Fotke su napravljene dok smo još bili u braku. On je mene maltretirao na sve moguće načine“ – rekla je Svetlana, a onda pojasnila i prisustvo drugih muškaraca na fotografijama:

„Dva puta je dovodio prijatelje kod nas kući i terao me da imam seks sa njima, dok on sve to posmatra i snima. Jednom ih je bilo više. Marijan je non-stop bio pijan i takve stvari su morale da se dese. Ja sam bila protiv toga uvek, ali me je on terao. Jednom smo bili kod njegovog prijatelja u restoranu i Marijan je bio pijan i pozvao ih da idu kod njega da ponove seks sa mnom“ – kaže Svetlana plačnim glasom.

„Jednom sam otišla da ga prijavim, ali me oni nikada nisu zvali posle toga. Čak sam preko jednog prijatelja proverila šta je sa tim mojim slučajem, a on mi je rekao da taj slučaj u policiji i ne postoji. Marijan je tada bio na funkciji i mogao je da radi šta hoće, i plus je bio glavni u Inđiji. Ja sam jednom u bolnici završila zbog njega, u Urgentnom centru, i snimali su me od glave do pete, bila sam sva u modricama. Meni je samo problem što su svi ti papiri kod njega u kući. Jedino što mogu jeste da ih uzmem iz Urgentnog centra, ali meni su rekli da ne smem da zucnem da je to on, jer ću još gore proći“ – kaže Svetlana, i ističe da ju je strah zbog ćerke i da joj je žao što će za ovu tugu i sramotu sada znati svi.

I kao da ovo nije dovoljno, bivša Rističevićeva supruga kaže da je brak sa Rističevićem mogao da se završi i kobno po nju!

„Marijan je nategao pištolj i hteo da puca u mene kada nisam htela da pristanem na seks. Tada sam zvala ženu njegovog brata jer od budale nisam mogla da se odbranim. E, tako su prolazili moji dani. Posle toga sam pobegla od njega, ali me je on našao i na silu me vratio kući. Onda sam drugi put zauvek pobegla. On je mene čak i kidnapovao. Ja bih svašta mogla o njemu da kažem, ali nikad ne bih smela da pomenem ljude koju su bili sa njim, jer bi u tom slučaju mogla bez glave da ostanem“ – kaže bivša žena političara.

Alo