Srpska omladina ne sme biti kamen u rukama stranih obaveštajnih službi!

0
669

Snp “Naši” upozorava srpsku omladinu i građane da iza protesta koji se događaju u Srbiji, stoje strane obaveštajne strukture kao i pojedini opozicioni kandidati poput Saše Jankovića i Boška Obradovića.

Po sasvim poznatom scenariju, protesti koje su organizovali studenti počinju da se zloupotrebljavaju, i identična matrica je već viđena diljem planete u režiji Džordža Soroša i sad već odlazećeg aparata američke administracije.

Pozivanje i iskorišćavanje nezadovoljne omladine da izlazi na proteste zarad ciljeva stranih službi i ovdašnjih političara poput Jankovića i Obradovića, koji preko društvenih mreža iz fotelja huškaju omladinu na ulice i stvaraju haotičnu atmosferu kako bi prikrili svoju izbornu propast, je za svaku osudu.

Snp “Naši” ne podržavaju aktuelnu vlast i uvek smo bili njeni žestoki kritizeri, ali poštujemo institucije i osnovne pojmove državnosti, suverenitet i nacionalne interese Republike Srbije, i u skladu sa navedenim smatramo da ni za jednog srpskog patriotu nema mesta na takvim protestima.

Ovom prilikom pozivamo sve istinske patriote da pristupe Snp “Naši”, i da se zajedničkim snagama borimo protiv lažnih nacionalista koji manipulišu emocijom poštenog građanina Srbije, i slugu krupnog kapitala, drugosrbijanaca iz kruga dvojke, koji samo anarhoidnim metodama znaju da se bore za vlast, u prevodu, za svoje sopstvene interese.

Treći politički put koji promovišemo kao ideju i vrednost je garant vladavine većine našeg naroda, i nemilosrdna borba protiv svih kategorija vladavine nepotizma i manjine koja se obogatila na grbači svih nas! Za slobodnu Srbiju – bez izdajnika i slugu krupnog kapitala!

Informativna služba

Snp “Naši”