Miša Vacić prognozira rezultate izbora: KO JE FAŠISTA, KO CIRKUZANT, a ko POBEĐUJE?

0
763

Ukupan broj birača u Srbiji koji će imati pravo glasa na predsedničkim izborima 2. aprila iznosi 6.724.172. Na izbornoj listi nalazi se 11 imena.

Predsednički kandidati su: Aleksandar Vučić, Saša Janković, Vojislav Šešelj, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Saša Radulović, Aleksandar Popović, Milan Stamatović, Miroslav Parović, Nenad Čanak, Luka Maksimovi

Za Espreso ovog puta političke kandidate, ali i njihovu politiku komentarisao je Miša Vacić, nekadašnji portparol desničarske organizacije “SNP 1389” i bivši savetnik Kabineta za Kosovo i Metohiju.

On za Espreso otkriva ko je njegov favoriti i za koga veruje da će odneti pobedu 2. aprila.

Favorit Miše Vacića je Aleksandar Vučić, za koga je takođe ubeđen da će odneti pobedu.

– On pobeđuje u prvom krugu, a svi oni koji budu imali manje procenata od Belog treba da se penzionišu,. Ako jedan šarlatan može da ima više od njih njima nije mesto na taj način da budu u politici. Mislim da su zato demokrate, Tadić, Živković i svi ostali izabrali Sašu Jankovića da bi njega žrtvovali. Onaj Ko bude drugi postaće neko u koga će CIA i NATO uložiti sve da bi srušili stabilnost Srbije i vratili nas u onaj mrak 2000. godina kad se gubilo, pljačkalo, kad se država izdavala, hapsila omladina…

Ovo su njegovi komentari o predsedničkim kadnidatima:

Aleksandar Vučić

Za njega bih posebno istakao podršku Viktora Olbana, podršku Vladimira Putina, ali i njegove stranke Jedinstvena Rusija. Mislim da je time nedvosmisleno i jasno pokazano svim ljudima koji njih cene kao simbole slobodnog sveta koji pružaju otpor CIA administraciji i NATO imperijalizmu da su oni prepoznali u Vučiću lidera slobodnog sveta za Balkan. Znači ne samo za Srbiju, nego za ceo Balkan jer on prevazilazi sve granice.

Saša Janković

On je srpska Hilari. Tačnije, on je Hilari na ovim izborima. Verujem da će proći kao Klinton, a da kako iza njega stoji ta agresivna liberalna klika koja je zapravo samo u deklarativnim navodima tolerantna i demokratska a vodi se istim govorom mržnje i progonom neistomišljenika, baš kao kod Hilari.

Saša Janković protiv Vučiča zajedno sa svojim pristalicama nastupa mržnjom, tako da je on oličenje agresivne liberalno-građanske totalitarnog pogleda na svet. Oni da se pitaju svoje političke protivnike bi zatvarali a možda i pogubili. Iz njihove mržnje koja se oseća u svakom njihovom nastupu je sve očigledno kakvi su oni zapravo.

Vojislav Šešelj

Šešelj ima moje velike simpatije. Saglastan sam da je njegova ideologija besmrtna, ali ona nije barem u ovom trenutku ili barem ne na taj način održiva. Drago mi je što nije u istom taboru sa ovim mrziteljima, liberalno građanskim dosovskim CIA NATO kandidatima.

Šešelj se dosledno bori za svoje ideje, s tim što trenutno vreme nije da su te ideje na taj način za realizaciju ali barem ne radi protiv svoje države kao drugi kandidati. On se politički ne slaže sa Vučićem, ima svoju ideju, ali to nije razlog da radi za stranu agenturu.

Vuk Jeremić

Nešto bolje pripremljen glumac od strane zapadne agenture. Dok je Janković ekstremni jurišnik, Jeremić je upakovan kao neka građanska desnica koja je tu da privuče simpatije građana onih koje Janković ne može da pridobije. Znači Janković je jedan od onih koji bi šamarali i vešali svoje neistomišljenike, kako to često pišu na Tviteru, a kod Vuka je to umerenije zbog čega mislim da je on opasniji.
On je oličenje poslovice „Vuk u jagnjećoj koži“. Dodao bih za njega onu dečiju pesmicu:

– Vuče, vuče bubo lenja, šta će reći pokolenja, vodio si život buran a ostao nekulturan – to je apropo onog njegovog prevrtanja stolova u Njujorku i bahatog života u kom imitira „Seks i grad“. Takva osoba nam ne treba pogotovo zato što je nejasno odakle mu milioni za kampanju. On je perfidnije oružje od Jankovića.

Boško Obradović

On je zadnji deo na toj skali NATO kandidata.Janković je ektremna levica, Jeremić je centar, a ekstremna desnica agencije „CIA“ i američke izgubljene administracije Hilari Klinton je Boško Obradović. On je klasični NATO desničar i totalno je razobličen svojim napadima na Putina i Vučića i rusko oružje. Niko ne može da bude iskreni srpski desničar ako se protivi naoružavanju svoje države i vojske. Njegova osuda je pokazala ko je zapravo centar moći koji stoji iza njega a to su CIA i NATO. Putin i rusko oružje su mač koji pokazuje ko je na kojoj strani. Boško Obradović je nastupio protiv tvoga, i tu više nema laže! Oni su kukavičje jaje postavljeno od strane NATO-a administracije za srpsku desnicu.

Saša Radulović

Dosta je bilo. Običan cirkuzant i dosta je bilo Saše Radulovića!

Aleksandar Popović

DSS – zar oni još uvek postoje?
Pošto ja znam da ne postoje?

Milan Stamatović

Domaćin sa Zlatibora me neverovatno razočarao svojim pozivom CIA/NATO kandidatima na ratgovor, zbog kvazi neregularnosti izbornog procesa. Tako da se ovim svrstao na stranu onih koji su protiv stabilnosti države.

Nenad Čanak

Čanak je fašista. Iskreno, baš iskreno fašista.

Luka Maksimović

On je jednokratni cirkuzant i eksperiment Srđe Popovića. Prvo je bio zanimljiv Mladenovčanima, sad je zanimljiv mladima po Srbiji, ali vrli brzo će se izgustirati. Već na sledećim izborima neće imati nikakvu popularnost. On je trenutni talas koji dolazi i prolazi kao letnji hit. On je slušan tokom jednog leta i više ga se posle niko ne seća. Videlo se u njegovim gostovanjima u par emisija da nema nikakav predlog, nikakvu ideju, nikakvu poruku, ništa. Zanimljiva je pojava kao beli konj u odelu sa vunenim čarapama, tako čupav. Ali to je nešto što može biti zanimljivo samo jednu kampanju, i bespredmetno je o njemu razmišljati za sledeće izbore.

(Suzana Trajković)

espreso.rs