Srpska liga: Finjak Janković je najveći neprijatelj srpskih nacionalnih interesa!

0
246

Saša Janković je personifikacija najvećeg liberalno-građanskog zla u Srbiji, simbol svih onih autošovinističkih, ekstremnih i ostalih poslušnika stranog uticaja koji, punih 17 godina u kontinuitetu, rovare protiv naše domovine – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL), povodom Jankovićeve tvrdnje da se Srbija „nije, do kraja, suočila sa ratnom prošlošću“.

Taj Jankovićev stav je još jedan dokaz da ovaj predsednički kandidat forsira antinacionalne vrednosti zasnovane na tezi koju nam nameću NATO okupatori sa Kosova, po kojoj je Srbiji, kao nacističkoj Nemačkoj posle 1945, „neophodna denacifikacija“. Iako, svako dobonameran vidi da su, na prostoru bivše Jugoslavije, Srbija i srpski narod najviše učinili na procesuiranju ratnih zločina koje su počinili pripadnici našeg naroda i na priznavanju i osudi ratnih zločina koji su počinili Srbi na prostoru Hrvatske i Bosne i Hercegovine – objašnjava lider Srpske lige (SL), naglašavajući da bi takva Jankovićeva politika dovela srpski narod u stanje totalnog mazohizma, ali i kolektivnog straha da se javno govori o strašnim zločinima koje su drugi narodi sa prostora eks-SFRJ počinili nad Srbima tokom devedesetih godina prošlog veka.

Iza pitome i donekle neutralne političke kampanje Saše Jankovića krije se jasna namera da nam Janković na finjaka zavuče priznanje tzv.genocida u Srebrenici, priznavanje nezavisnosti Kosova, izrazito negativan stav prema administraciji u Banjaluci, podstrek separatističkim tendencijama u Raškoj oblasti i Vojvodini, ekstremno brz i podanički put ka članstvu u EU i NATO i nadolazeći talas antitradicionalnih vrednosti koje prete da poljuljaju opstanak srpskog identiteta, porodične vrednosti i izmene stanje našeg duha. Ovom prilikom, mi želimo da kandidatu Jankoviću na finjaka podvučemo, da ne živi u prošlosti u mračnim godinama od 2000. do 2004. godine, to je naša ružna prošlost i da počne da se uči ljubavi prema svom narodu i osnovama srpskog nacionalizma – zaključuje Aleksandar Đurđev.