Formiran politički savez ALTERNATIVA ZA SRBIJU

0
1312

Alternativa za Srbiju predstavlja okupljanje organizacija koje smatraju da interes države i nacije treba da idu pre svih sitnih, partikularnih intresa partija i grupacija. Okupljanje koje smatra da prave vrednosti i interese Srpstva može da artikuliše samo glas sa desnice.

Okupljamo se, svesni prelomnog istorijskog trenutka, ilustrovano novim odnosom predsednika Putina i Trampa, kada se svetski poredak lomi i menja u poredak koji će biti pravedniji prema našim nacionalnim interesima, smatramo nužnim da budemo na visini zadatka za dobro svoje nacije i države i da ponudimo jedan nov pogled na svet i mesto našeg naroda u njemu.

Prethodna promena svetskog poretka nije prepoznata i Srbi su izgubili tri decenije u svom razvoju jer nije bilo političke snage spremne da prepozna i vidi tu promenu. To se više nikada ne sme ponoviti. To više nećemo dozvoliti.

Smatramo da su organizacije koje su svesne prelomnosti ovog istorijskog trenutka, a koje čine Alternativu za Srbiju – Front za Srbiju, Srpska liga, SNP 1389 i In Naša Inđija – sposobne i voljne da učine sve da se srpski nacionalni interesei ostvare na najbolji mogući način i najsvrsishodnije po srpski narod u celini. Možemo da obećamo i obećavamo samo jedno da ćemo dati sve od sebe da se artikulišu i uspešno sprovedu nacionalni interesi Srba.

Pozivamo sve partije, organizacije i pojedince koji osećaju isto da nam se pridruže i da zajedničkim nastupima obezbedimo da se zajednički ciljevi ispune.

logo