Aleksandar Đurđev: Bivši „revolveraš“ Janković sad bi da razoružava!

0
374

Ako to već nije učinio kao zaštitnik građana, Saša Janković bi, makar sada, kao predsednički kandidat, koji u streljani BIA redovno vežba gađanje, a u mladosti se i sam „igrao“ i nebezbedno čuvao oružje, morao da, od terora više zapadnih „nevladinih organizacija“ koje vršljaju po Srbiji s ciljem da razoružaju Srbe, zaštiti 550.000 građana, vlasnika uredno registrovanog lovačkog i drugog lakog oružja – izjavio je predsednik Srpske lige (SL) Aleksandar Đurđev.

– Istovremeno, pozivamo sadašnju vlast da, ako to već nije hteo da učini doskorašnji zaštitnik građana, ona zaštiti ove „provereno ispravne“ vlasnike oružja (jer, da nije tako, ti građani ne bi prošli silne, često i besmislene procedure, kakve ne poznaje demokratski svet), a time i legalno trofejno oružje koje, zbog svoje porodične i nacionalne istorije, predstavlja i srpsko nacionalno blago. Zato SL podržava zahtev Nacionalne asocijacije za oružje Srbije upućen predsedniku Vlade da se usvoji uredba kojom bi se rok za promenu statusa trofejnog oružja produžio za još dve godine – apeluje Srpska liga i podseća da licemerstvo i naknadni lažni pacifizam Saše Jankovića imaju za cilj dodvoravanje tzv. građanskom i liberalnom biračkom telu.

Aleksandar Đurđev tvrdi da UNDP, NATO i EU, preko svoje organizacije „SEESAC – South East Europe Small Arms Control – kontrola lakog oružja u jugoistočnoj Evropi“ (koja je u svrhe „razoružavanja“ na Balkanu, za četiri godine, izdvojila blizu 12 miliona evra!), razoružavaju Srbe, onemogućavajući tako solidan broj ljudi da se bavi lovom, streljaštvom ili da imaju oružje za ličnu bezbednost, što vrlo često zadire i u neka od ljudskih prava. Za razliku od Saše Jankovića, nikada se neću odreći svoje braće po oružju i zameniti ih toplom braćom – zaključio je Đurđev.

vojvodjanskenovine.rs