VELJA SE PRODAO! Lider Nove Srbije odlučio da podrži NATO VUKA jer kod Vučića nije mogao da KRADUCKA!

0
427

Velimir Ilić će na predstojećim izborima podržati Vuka Jeremića! Lider Nove Srbije se na taj korak odlučio jer pod palicom NATO Vuka može da nastavi sa kraduckanjem, dok je kod Aleksandra Vučića takvo ponašanje bilo neprihvatljivo

Danas je u Čačku, na održanoj sednici Predsedništva Nove Srbije, jednoglasno usvojena odluka da Nova Srbija na predstojećim predsedničkim izborima kao kandidata za predsednika Republike Srbije podrži Vuka Jeremića.
– Nova Srbija smatra da je jedini čovek koji se u ovom trenutku može na pravi način suprotstaviti režimskom kandidatu gospodin Vuk Jeremić, koji će oko sebe okupiti širok front građana, udruženja, nevladinog sektora i političkih stranaka, a Nova Srbija će tokom predstojeće predizborne kampanje sve svoje resurse staviti u funkciju izborne pobede Vuka Jeremića – navodi se u saopštenju.

– Ukoliko vlastodršci ovih dana raspišu i prevremene parlamentarne izbore, kao što se najavljuje, Nova Srbija će biti deo opozicionog političkog bloka na čelu sa Vukom Jeremićem – navodi se u saopštenju informativne službe Nove Srbije.

Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić je više puta u svojim obraćanjima naglašavao da neće odgovarati na napade iz stranke Velimira Ilića i da će se uvek truditi da radi najbolje za dobrobit Srbije.

Izvor : Informer