Nacrtan mural komandantu Giviju iz Donjecka!

0
1762

„SRPSKA LIGA“ i „SNP 1389“ odali su počast nedavno nastradalom komandantu Mihailu Tolstihu GIVI-ju iz Donjecke Narodne Republike

Danas oslikavamo mural komandantu Mihajlu Tolstihu Giviju, u znak solidarnosti sa ruskim narodom u Donjecku, koji trpi veliku nepravdu i trpi teror ukrainskih nacista. On je nedavno ubijen i ovo je znak srpske solidarnosti kako bi skrenuli pažnju javnosti da hrabri ne umiru nikad.
Ovim putem želimo da poručimo ruskom narodu na celoj planeti, a pre svega u Donjecku, da istraju u svojoj borbi. Da se bore hrabro i da rezultati neće izostati i da će svojom hrabrošću, upornošću odbraniti državu i stvoriti razvijenu jaku Donjecku Republiku.
Veliki pozdrav svim Rusima u Rusiji i u Donjecku. – Rekao je predsednik Srpske lige, Aleksandar Đurđev.

Srpska liga i SNP 1389, zajedno, oslikavaju mural komandantu bataljona „Somali“ – Giviju. Pre toga smo oslikali mural komandantu bataljona „Sparta“ – Motorili u Beogradu, ovaj sada je u Novom Sadu. Gde iskazujemo divljenje velikim Ruskim junacima savremenog doba i pokazujemo da će njihovo delo da živi i nakon njihovih mučnih ubistava koji su počinjeni od strane ukrainskih terorista. –dodao je Miša Vacić iz SNP 1389.