SRPSKA LIGA: Odmah prekinuti diplomatske odnose sa ukrajinskim režimom!

0
388

Srpska liga traži od Vlade Srbije i svih demokratskih, nacionalno i građanski odgovornih političkih stranaka u Srbiji da od premijera i predsednika Ukrajne zahtevaju da hitno prestane terorističke napade na Donbas i krvoločna ubistva visokih zvaničnika samo zato što su Rusi.

Zahtevamo da se odmah prekine neprijateljska propagandna kampanja protiv Rusije i ruskog naroda, u organizaciji i režiji ukrajinskog režima. Istovremeno, SL snažno podržava odluku rukovodstva DNR-a da odbrani narod i državu od izopačenih terorističkih napada. Takođe, izražavamo saučešće porodici i saborcima komandanta Mihaila TOLSTIHA.

09-02-13

Kao znak bratske podrške narodu DNR-a od Vlade Srbije očekujemo da, zbog otvorenog izazivanja rata koji može da zahvati čitavu Evropu i svet , odmah protera ambasadora Ukrajine u Srbiji i prekine diplomatske odnose sa poslednjim terorističkom i nacističkim režimom u Evropi. – Srbija je diplomatske odnose sa Ukrajinom morala da prekine još posle njihovog priznanja lažne države Kosovo – smatra Aleksandar Đurđev, predsednik SL.

srpskaliga.rs